Stichting Lachai-Roï

De nacht is ver gevorderd,
de dag is nabij (Rom 13:12)

MP3-bestanden, boeken & brochures

Regelmatig worden nieuwe brochures en boeken uitgegeven door de Stichting. Sommige zijn geheel nieuw en zijn geschreven door J.A. Hensen, één van de inleiders op de studiedagen. Andere zijn vertalingen van Engelstalige lectuur waarin min of meer dezelfde boodschap wordt uitgedragen als op de studiedagen. Veel van het vertaalde materiaal is ook on line te lezen: zie de links 'Korte studies Sellers', 'Korte studies WoT' en 'Online brochures'

Van veel lezingen van Otis Q. Sellers zijn geluidsopnamen gemaakt. Deze kunnen worden besteld en worden als mp3-bestanden op CD geleverd. Voorbeelden hiervan en een lijst met onderwerpen vindt u onder de link: ‘Toespraken Sellers’.

Voor bestellingen van brochures, boeken en mp3-bestanden kunt u kijken bij de link 'bestellen'.

Samenkomsten

Enkele gelovigen komen 's zondags afwisselend in Lelystad en Nunspeet samen om elkaar op te bouwen in het geloof. De samenkomsten worden niet georganiseerd door de stichting, maar de overtuiging van de mensen die samenkomen, komt overeen met wat door de stichting wordt uitgedragen.

We komen samen in huiskamers. Mocht u voor de samenkomsten interesse hebben, neemt u dan contact met ons op via onderstaande link. We willen dan graag met u kennismaken.

ja.hensen(hier een apestaartje)lachairoi.org

Laatst gewijzigd: 7 juni 2016